Monday, 5 December 2011

kisah sebijik katil doubel-dacker.

first of all, sorry lah kalau penjodoh bilangan untuk katil tu tak sesuai kot. haha. tapi what ever lah kan orang nak cakap apa. kisah yang lucu, seram, sebal, dan bosan juga lah. saja buang masa kejap create post ni.
pernah dengar tak orang gaduh hanya pasal sebijik katil double-dacker? pelik kan? kalau korang tak rasa pelik lantak lah. aku punya post and suka hati aku lah nak tulis apa pun kan. haha.
bile fikir-fikir memang logik marah apabila sebijik katil yang di-reserve atas nama kita tapi kita tak pernah pulak tidur kat situ. bukan sebab kita tak nak tidur kat situ, tapi orang lain yang muka pakai talam ubi kayu yang sedap-sedap menjalar kat sittu. klau jadi kat aku memang aku pergi koyak-koyak katil budak yang tidur katil aku tu. buat apa katil dia tu lagi kan kalau tak nak tidur kat situ. bazir je kan.
kadang-kadang aku fikir juga kenapa lah dia orang ni tak nak tidur katil sendiri kan? Pelik betul manusia ni kan. Macam-macam perangai pelik ada. Nasib baik lah aku tak kena macam kawan aku tu. Kalau lah aku kena............ Apa lah yang jadi lepas tu kan..... hahahaha.... Dah kena `sound pun masih buat macam orang tak reti bahasa. Bangang nya anda! Bagi surat layang masih tak faham? sah sah kau tu alien! memang tak faham bahasa melayu. bodoh kepada anda berkali-kali! Aku kesian dengan kawan aku yang didajalkan tu. pity on him.

katil-katil... sebab kau pun boleh bawa gaduh kan... haha selamat berjuang untuk mengembalikan katil anda. oowh yeah! go go go power rangers!

No comments:

Post a Comment